Странице

_____________________UMIŠLjENA RAZMIŠLjANjA JEDNOG ZAMIŠLjENOG NAMĆORA___________________

недеља, 24. мај 2015.

Stimulansi za one stvari


            Nobelove nagrade su do sada dobili i Kurta i Murta... foliranti, generali, ministri, predsednici... nema ko nije. A dodeljuje se za nauku i... mir?! Pre desetak godina zamalo da je dobije i drug Vesli Klark... za mir, naravno. A za čega bi drugo? Ko određuje ko će da je dobije? Komisija. Ko je u komisiji?... a jebem li ga... po meni, sve neki sumnjivi likovi i to već godinama. Jer... toliko epohalnih stvari je otkriveno u poslednjih 25 godina a niko od izumitelja nije bio ni spomenut a kamoli nominovan za Nobela. Recimo... toalet-papir sa Sudokuom na sebi, pa pakovanje šnicli za roštilj a u pakovanju i konzerva piva, pa onda naočare za sečenje luka, varjače koje su istovremeno i palice za bubnjeve, providna daska za WC šolju, kaiš za pantalone sa cantimetrom na sebi i svakako štap za pravljenje selfija... i ništa od toga niko nije uzeo ni u razmatranje. Tužno. Pa onda medicina... Medicina je otkrila... ili napravila... nisam siguran... toliko novih bolesti za koje tek treba da se otkrije lek da su ti drugovi iz komisije mogli nekom od tih medicinara da bace bar po neku kosku od nagrade. Ali nije medicina otkrila samo nove bolesti. Otkrila je i jedan lek. Ne lek... to je lekčina! Epohalno, univerzumsko-svetsko otkriće naše galaksije sa kojim ništa od svih Nobela ne može da se meri. Čudo nad čudima za koje niko nije mogao ni da sanja da će ikada biti otkriveno. Posebno mi muškarci. Vijagra. A odmah iz nju i Cijalis, Levitra i naravno... Kamagra. Ma u stvari sve što diže, drži, podupire i učvršćuje.


            Mislite da se zajebavam? Ni najmanje. To čudo je unelo više samopouzdanja muškarcima nego sve dosadašnje narodne umotvorine, vezane za tu oblast, i to na kvadrat. Od mladića, preko nas, sredNjovečnih, pa sve do ovih starijih. U stvari... da li ja spadam u sredNjovečne ili starije? Moraću da pitam ženu. Ili onaj njihov sabor štrikerki... one to bolje znaju. Znaju da ocene čoveka an-pasanT. Za sekundu. Ali... nije ni važno u koju ja grupu spadam... važno je da to čudo medicine deluje na sve grupe. Dobro... nama... recimo starijima... treba nešto više a ovim mlađima nešto manje... ali radi. Diže. 'Ajd što diže, al' što drži... k'o drška od lopate. K'o rasparene nun-čake... bez lanca... a i koji će ti lanac?! Od ništavila do gromade za sat... sat i po. Od pokunjenog i snuždenog jadnička do moćnog galebana za isto toliko. Toliko vremena, mislim. Milionima je preokrenulo život. Doduše, kada kupuju, onda uvek uzimaju za... drugara, burazera, kuma... ili poznanika... nikad za sebe, ali... kao da je to važno... Važno je da ljudi delju k'o drvoseče. Skoro pa kao šoferčine. Dobro... šoferčina je ipak status koji je teško dostižan, ali ako ovako nastave da razvijaju te stvarčice, stiće će i nas. Mislim, šofere. A kažu da je počelo tako što su tražili lek za poboljšanje periferne cirkulacije. I onda slučajno dobili ovo. Ma jebeš perifernu cirjkulaciju i 'ladna stopala... koga boli uvo za to kad ima ovo. Doduše, izgleda da deluje i na perifernu cirkulaciju jer se „korisnicima“ obično zacrvene uši, ali... ko gleda u uši ako ima u nešto drugo da gleda? Nešto... mnogo značajnije.

 
            I opet ćete misliti da se zajebavam. Ne, stvarno se ne zajebavam. To je opako dobro otkriće. Da je postojalo ranije spaslo bi se 70% rastavljenih brakova. A ko zna koliko novih veza bi bilo započeto? Može svako da priča kako to pravom muškarcu nije potrebno... mora da radi prirodna dizalica... Mogu žene da se razočaravuju koliko hoće... kao... ne pali se na mene... pali ga Kamagra... Sve su to priče. Činjenica je da njime upravlja glava a glava je najglupaviji deo tela i lako može da zajebe stvar. Trema, umor, strah, sujeta... Šta god od toga poraste on počinje da pada, a... muškarac ne može da odglumi... ne može da isfolira... Sve je, što bi rekli ovim savremenim rečnikom, vrlo transparentno. A, uz ove „dodatke“ možeš potpuno da isključiš taj zabrinuti deo mozga i da se potpuno prepustiš suštini. Zašto bi nešto radio u grču i napeto kada može lagano i opušteno... pa ko duže izdrži. Svako ko misli da nisam u pravu neka dođe... daću mu jednu da proba, sabere utiske, i onda mi ih prepriča svojim rečima. Što se žena tiče... može i manja demonstracija... i degustacija... diskrecija je zagarantovana. Jedino... molio bih ove starije od 40 da se ne javljaju za degustaciju kod mene... Neka nađu testera. Uspeh je zagarantovan. Ako baš bude reklamacija... pa dobro... moraću onda ja. Što se mora, mora se. U svakom slučaju, probajte... Tvrdim... Najveći izum u istoriji. I nemoj da me pljuju ovi što nisu probali. Prvo proba pa onda kritika. Pošteno, zar ne? Eh, da... zajebite one Afričke šljive i ostalo začinsko bilje... To je kao bezalkoholno pivo... ili... pornić na radiju.



1 коментар:

  1. Potpuno si u pravu. Savetujem da ovakve lekove probaju i žene, posebno one što planiraju ugradnju silikona. Možda shvate da im i ne treba. Na kraju krajeva i sise su neka periferija, kao i stopala i glava...

    ОдговориИзбриши